masmi Prijavite se

MASMImetar Vas nagrađuje za učestvovanje u anketama! Za svaki popunjeni upitnik dobijate poene koje kasnije možete da zamenite za neku od interesantnih nagrada.

Šta je MASMIMETAR?

Masmimetar.com je online panel koji čini grupa korisnika Interneta, koji su se složili sa tim da, u skladu sa svojim interesovanjima i vremenom, učestvuju u istraživanjima tržišta koja sprovodi MASMI. Učestvovanjem u MASMIMETAR online panelu ne samo da prvi saznajete za nova dešavanja već dobijate i mogućnost da odgovaranjem na kratke upitnike na najrazličitije teme aktivno učestvujete i utičete u procesu stvaranja proizvoda i usluga koji vas zanimaju.

Šta znači biti član našeg panela?

Članstvo u našem panelu je jednostavno, besplatno i putem njega Vas nagrađujemo za Vaše mišljenje. Član panela može postati svaka punoletna osoba. Kada pristupite panelu, kontaktiraćemo Vas putem e-mail-a, obaveštavajući Vas da je otvoren istraživački projekat u kome možete da učestvujete. E-mail će sadržati uputstva o tome kako da pristupite popunjavanju upitnika, kao i detalje o nagradi koju imate prilike da osvojite. Učestvovanje u istraživanjima je dobrovoljno; ukoliko odlučite da ne učestvujete u nekom istraživačkom projektu - ne postoje nikakve posledice. Većina upitnika se popunjava za 5-10 minuta. Možete stati sa popunjavanjem upitnika u bilo kom trenutku i nastaviti kasnije, kada Vam je zgodno. Ipak, molimo Vas da se potrudite da popunite upitnik što pre, pošto je većina upitnika dostupna samo ograničeno vreme. Nakon tog trenutka (o kome ćete biti blagovremeno obavešteni), popunjavanje upitnika više neće biti moguće. Naravno, nagrađuju se samo kompletno popunjeni upitnici. Za svaki popunjen upitnik, bićete nagrađeni sa određenim brojem Poena, koje možete zameniti za novac ili druge nagrade. Budite uvereni da je privatnost Vaših podatka strogo zagarantovana. Pročitajte kako štitimo Vašu privatnost. Ukoliko imate još neke nedoumice ili pitanja, pogledajte Najčešće postavljena pitanja. U svakom trenutku, možete nas kontaktirati na podrska-rs@masmimetar.com.