masmi Prijavite se

MASMImetar Vas nagrađuje za učestvovanje u anketama! Za svaki popunjeni upitnik dobijate poene koje kasnije možete da zamenite za neku od interesantnih nagrada.

Ovo je mesto za Vaša pitanja… i naše odgovore…

Šta je MASMIMETAR Online Panel?

MASMImetar je platforma za online marketinška istraživanja. Mi okupljamo grupu korisnika Interneta koji u skladu sa svojim interesovanjima i slobodnim vremenom učestvuju u online anketama, izražavaju svoja mišljenja i stavove, informišu se o marketinškim trendovima i utiču na buduća dešavanja na tržištu.

Kada postanete član MASMImetar Online Panela, mi ćemo Vas, putem e-mail-a, kontaktirati i pozivati da učestvujete u raznim anketama. Naravno, za svaku kompletiranu anketu, dobićete bodove, koje kasnije možete da zamenite za poklon vaučere ili novac.

Članstvo u Panelu je potpuno besplatno. Vaši odgovori i podaci se tretiraju strogo poverljivo, arhiviraju se na sigurnom serveru i ne prosleđuju se trećim licima. Rezultati studija koje sprovodimo koriste se jedino i isključivo u svrhe istraživanja tržišta.

MASMImetar posluje u skladu sa kodeksom Evropskog društva za istraživanje javnog mnjenja i tržišta (European Society for Opinion and Marketing Research - ESOMAR)

Zašto postati član MASMIMETAR Online Panela?

  • Članstvo u Panelu je potpuno besplatno
  • Registracija je brza i jednostavna
  • Za svaku anketu koju popunite dobijate određeni broj bodova, koje možete da zamenite za novac ili poklon vaučere
  • Imate mogućnost da utičete na buduće marketinške trendove, ocenjujete reklame, proizvode , budete u toku sa najnovijim dešavanjima na tržištu…
  • Nemate obavezu da učestvujete u svim anketama za koje Vam pošaljemo poziv
  • Svi Vaši podaci su u potpunosti sigurni i zaštićeni

Kako da se registrujem na MASMImetar Online Panel

Registracija je brza i jednostavna. Vaš prvi korak je da na stranici popunite Vaše osnovne podatke (ime, prezime, e-mail i šifra). Zatim će vam na e-mail adresu koju ste uneli biti poslat link koji treba da sledite i koji Vas vodi ka Registracionom upitniku, gde ćemo Vam postaviti nekoliko pitanja kako bi Vas bolje upoznali. Nakon kompletiranja upitnika postali ste član MASMImetar Online Panela. Čestitamo. I dobrodošli...

Na koji način ću dobiti poziv za učešće u anketama?

Poziv dobijate isključivo putem e-mail-a. Kada se registrujete kao član MASMImetar panela, mi ćemo Vam na e-mail adresu slati pozive da učestvujete u našim online anketama. Na taj način ćete se prvi upoznati sa najnovijim dešavanjima, ali i trendovima na tržištu. Takođe, učestvovanjem u istraživanjma bićete nekoliko koraka bliži Vašoj nagradi.

Koliko često se dobijaju pozivi za učešće?

Učestalost slanja poziva se ne može precizno odrediti, već zavisi od aktuelnih istraživačkih projekata koje agencija MASMI sprovodi. U zavisnosti od Vaših ličnih podataka (pol, godine starosti, mesto prebivališta…), ali i Vaših potrošačkih navika putem e-mail-a ćemo Vas pozivati da učestvujete u anketama.

Koliko vremena mi je potrebno da popunim jednu anketu?

Vreme potrebno za popunjavanje jedne ankete se razlikuje od istraživanja do istraživanja. Obično varira u rasponu od 5 do 30 minuta, u zavisnosti od broja i složenosti pitanja koja Vam postavljamo, i teme o kojoj želimo da čujemo Vaše mišljenje. U svakom slučaju, u e-mail-u sa pozivom za učešće u anketi je naznačeno predviđeno vreme koje je potrebno za popunjavanje upitnika.

Šta ako ne želim da učestvujem u nekoj anketi?

Nikakav problem. Odluka da li želite da učestvujete u nekoj anketi u zavisnosti od teme, bodova koje nosi, vremena koje ste spremni da izdvojite ili nekog drugog razloga je isključivo na Vama. Možete prema Vašoj slobodnoj volji odlučiti da li želite da učestvujete u određenom istraživanju, ali ćemo, takođe, razumeti i Vašu eventualnu odluku da ne učestvujete.
Mi ćemo Vas, u tom slučaju, prvom prilikom pozvati da učestvujete u nekom narednom istraživanju.

Kako ću biti nagrađen/a za učešće u MASMImetar Online Panelu?

Za učešće u radu Panela dobijate bodove koji se deponuju na Vaš korisnički račun. Vrednost jednog boda iznosi jedan dinar. Bodove možete osvojiti na razne načine:

  • Nakon Vaše registracije na MASMImetar Online Panel
  • Kompletiranjem registracionog upitnika
  • Svake uspešno popunjene ankete
  • ”Pozovi prijatelja” - Jedna od opcija koju imate u okviru Vašeg korisničkog naloga, preko koje nas preporučujete Vašim prijateljima/rodbini. Idealan način da dođete do dodatnih bodova, ujedno i da nam pomognete da proširimo našu mrežu ispitanika

Za više informacija, pročitajte odeljak Nagrade

Kako mogu da iskoristim svoje bodove?

Nakon što kompletirate anketu, na Vaš nalog će biti deponovani poeni koje ste osvojili. Trenutno stanje Vaših bodova možete proveriti svakog trenutka, posetom Vašeg profila i pregledom popunjenih anketa. Kada sakupite 1000 bodova, klikom na opciju Unovči poene na Vašem nalogu moći ćete da odaberete način na koji želite da ih unovčite
Trenutno našim članovima nudimo tri tipa vaučera:

Vaše bodove, takođe, možete zameniti i za novac. Za razliku od jednostavne i kratke procedure dostavljanja poklon vaučera, procedura za uplaćivanje novca na Vaš tekući račun je složenija, usled zakonske procedure koju je neophodno ispoštovati.

Ko sve može da učestvuje u MASMIMETAR Online Panelu

Jedini uslov za učešće u radu našeg Online Panela je da u trenutku registracije imate navršenih 15 godina ili više. Vaši prijatelji i članovi Vaše porodice su takođe veoma dobrodošli. Možete im preporučiti da učestvuju u radu našeg panela preko opcije Pozovi prijatelja, koja se nalazi na Vašoj profil strani.
Naravno, postoje i Pravila učestvovanja u MASMImetar Online Panelu kojih se morate pridržavati, ali mi ne sumnjamo da hoćete

Kome su dostupni podaci koje ostavljam putem MASMImetar panela?

Svi odgovori na pitanja koja sadrže naše ankete koriste se isključivo za potrebe istraživanja tržišta, pri čemu se razmatraju i prikazuju isključivo kao grupni, zbirni podaci. Svi lični podaci članova čuvaju se u našoj bazi podataka, pretvoreni su u numeričke kodove i nisu ni na koji način dostupni trećem licu.
Ukoliko imate još neke dileme, pročitajte odeljak Zaštita privatnosti.

Zašto je potrebno da ostavim neke svoje lične podatke?

Vaši lični podaci su nam neophodni kako bismo bili sigurni da ćete na siguran način doći do Vaše nagrade. Takođe, veoma su nam bitni prilikom analiziranja socio-demografskog aspekta u okviru tržišnih istraživanja, ali i kako bi prema njima mogli da odaberemo istraživanja koja bi Vam bila interesantna za učestvovanje u njima.

Da li je moguće da u nekom trenutku prekinem popunjavanje ankete i nastavim kasnije?

Da. U svakom trenutku možete da prekinete sa popunjavanjem ankete. Kada ponovo kliknete na link koji ste dobili putem email-a, nastavićete sa popunjavanjem ankete tačno sa mesta na kome ste stali. Imajte na umu, može se desiti da se u međuvremenu istraživanje završilo. U tom slučaju, nećete moći da nastavite sa popunjavanjem.
Naša je preporuka da anketu ipak popunite odjednom, bez prekidanja, jer Vam se bodovi dodeljuju samo za ankete koje ste uspešno kompletirali

Da li je moguće registrovati više članova uz pomoć jedne email adrese?

Ne, svaki član mora imati svoju ličnu email adresu pomoću koje može da registruje samo jedan nalog. Da bi učestvovao u našim istraživanjima, svaki učesnik mora imati sopstvenu e-mail adresu.

Da li mogu da promenim e-mail adresu na koju želim da primam pozive za učešće u anketama?

Naravno, pristupite nalogu sa Vašom prvobitnom e-mail adresom, a zatim je promenite odabirom opcije "Promena e-mail adrese i lozinke".

Šta da radim ukoliko zaboravim svoju lozinku?

Kliknite na link "Zaboravili ste lozinku?" i Vaša lozinka će vam biti poslata putem e-mail-a, i to na adresu preko koje ste se registrovali.

Kako mogu da se odjavim sa MASMImetar panela?

Ukoliko ne želite više da budete član našeg panela, u okviru Vašeg profila pronaćićete opciju Gašenje profila. Nakon odabira te opcije, dobićete mail sa deaktivacionim linkom, i kada kliknete na njega, Vaš nalog će biti zatvoren u najkraćem roku, a Vaši podaci će biti obrisani istog trenutka.

Kome mogu da se obratim u slučaju da imam neko dodatno pitanje?

U slučaju da imate pitanje koje se ne nalazi na ovoj strani, možete nas kontaktirati na adresu administrator@masmimetar.com.